×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Världen

Här är kartorna som uppges klara för Counter-Strike 2

1
Med fanns kartorna finns Cobblestone och Inferno, men inte Mirage?
Dataminare är är i full rulle när det gäller Source 2. Nu har de i koden upptäckt namn på kartor som slutar med _s2. De menar då att detta helt enkelt står för Source 2.

Av de kartorna som spelas nu så hittas endast de_overpass_s2 och de_inferno_s2 bland dessa. Förutom dessa så finns även de_lake_s2, de_shortdust_s2, ar_shoots_s2, cs_italy_s2 och de_cbble_s2. Detta innebär nog inte att vi kommer att få se proffsen spela dessa kartor utan mer att de är de som görs om mest för Source 2.

Gabe Follower skriver på Twitter att detta troligen är fulla remakes på kartorna och att de kartorna som inte har "s2"-sufixen troligtvis bara portas rakt över till spelet utan större förändringar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..