×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JW:s känga till NIP efter derbyförlusten: "Använd dem för att fixa huvudlaget"

4
Jesper "JW" Wecksell hyllade Young Ninjas-spelarna efter derbyt.
Under lördagen möttes Ninjas in Pyjamas akademilag Young Ninjas och Eyeballers i ett svenskt derby i onlineturneringen CCT West Europes swissgruppspel. Precis som när lagen möttes senast i Elitseriens slutspel var det YN som gick vinnande ur mötet efter 2-1 i kartor.

Efter mötet skrev NIP:s Twitter-konto skämtsamt att matchen var "precis som förr" och taggade Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquist syftandes på NIP:s klassiska rivalitet med Eyeballers-duons tidigare lag Fnatic.

I ett svar som delades flitigt av andra Twitter-användare gav JW minst sagt svar på tal då han både hyllade YN:s svenska spelare samtidigt som han gav en känga till NIP:s huvudlag.

"Ja, ni har några bra svenska spelare i det där akademilaget, ni kanske borde använda dem för att fixa huvudlaget", löd JW:s svar.


Young Ninjas seger innebär att laget är klara för slutspel i onlineturneringen. Akademilaget gick obesegrade genom gruppspelet efter vinster mot Ungentiums före detta lag och Into The Breach.

Eyeballers har två segrar och en förlust i CCT West Europe-gruppspelet och har trots derbyförlusten fortfarande goda möjligheter att ta sig till slutspelet.

Artikelbild: Pressbild/NIP och Eyeballers
Videokälla: CCT/Twitch

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..