×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Klart: Här är Begrips nya svenska CS:GO-lag

2
Den klassiska organisationen är nu tillbaka med ett svenskt CS:GO-lag.
I december förra året stod det klart att Begrip var tillbaka och att de skulle satsa på svensk CS. Det har sedan detta varit relativt tyst från den svenska organisationen. Men nu är står det klart att har hittat en femma som ska representera dem.

De har nu plockat upp laget som tidigare gått under namnet Kirikou. Många av spelarna har tidigare representerat . Endast Sebastian "SeBreeZe" Sunnanbris och Tim "Spuffy" Thunberg har inte gjort det. Laget kommer bland annat att tävla i Elitserien och ESEA Advanced.

Begrip är en av de mest klassiska organisationerna i svensk CS. De grundades 2001 och blev en slags talangfabrik. Många av de mest legendariska svenska spelarna har någon gång representerat laget. Där hittar vi bland annat Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, Robert "RobbaN" Dahlström och Patrik "f0rest" Lindberg.

Begrips nya svenska CS:GO-lag:
Emil "Karma" Bäremo
Sam "Veniuz" Thulstrup Almstedt
Philip "fippe" Sjökvist
Tim "Spuffy" Thunberg
Sebastian "SeBreeZe" Sunnanbris

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..