×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Bomben: THREAT lämnar Ninjas In Pyjamas

2
Björn "THREAT" Pers lämnar Ninjas In Pyjamas efter sju år i organisationen.
Ninjas in Pyjamas och Björn "THREAT" Pers går skilda vägar. Det meddelar THREAT genom ett inlägg på Twitter.

I inlägget skriver THREAT att de bägge parterna inte kommer att fortsätta arbeta tillsammans under nästa år och att han istället letar efter nya möjligheter någon annanstans.

"Det är både spännande och dystert att jag nu kan meddela att NIP och jag har bestämt oss för att gå skilda vägar. Att prova en ny roll det senaste året har varit en lärorik upplevelse, men jag saknar verkligen att arbeta nära laget och ha en mer direkt inverkan", skriver THREAT.

I ett eget Twitter-inlägg skriver Ninjas In Pyjamas att organisationen är tacksam över all tid och energi som THREAT investerat i NIP och att man ser fram emot att följa hans fortsatta resa.

THREAT har varit en del av Ninjas In Pyjamas sedan 2016 då han presenterades som lagets nya huvudcoach. Sedan dess har han verkat i organisationen i olika roller. Bland annat har han varit assisterande coach och under det senaste året har han agerat teknisk direktör.

Under THREATs tid i NIP har laget bland annat vunnit IEM Oakland 2017, Dreamhack Masters Malmö 2016 och IEM Fall 2021.


Artikelbild: Stefan Romare

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..