×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ninjas In Pyjamas utslagna ur Blast Premier Spring-gruppspelet – tappade ledning mot Astralis

1
Trots vinst på första kartan räckte Ninjas In Pyjamas inte till mot Astralis.
Svensklaget Ninjas in Pyjamas är utslagna ur Blast Premier Spring-gruppspelet. Det står klart efter att laget förlorat lördagens möte mot Astralis med 1-2 i kartor.

Resultatet innebär att NIP slutar på en delad sistaplats i turneringen efter att ha åkt ut i den första play-in-rundan tillsammans med Team Liquid och Evil Geniuses. Laget har fortfarande en chans att nå Blast Premiers säsongsfinaler senare i vår men för det krävs vinst i Blast Premier Showdown.

Astralis spelar en avgörande kvalmatch mot OG på söndag med schemalagd starttid klockan 18:30.


NIP fick en toppenstart på matchen och dominerade totalt på Astralis kartval Overpass. Efter en fin första halvlek på CT-sidan där laget säkrade 11 rundor kunde man sedan säkra de rundor som krävdes på T-sidan i den andra halvleken. Fredrik "REZ" Sterner var fenomenal och avslutade kartan med 25 kills och 105 ADR.

Mirage blev sedan en riktig kalldusch för NIP. Astralis stängde ner svensklagets anfallsspel totalt och trots att Daniel "djL" Narancic använde samtliga lagets timeouts i den första halvleken kunde NIP inte utmanövrera Astralis försvarsspel. Kartan slutade 16-7 till danskarna.

På Ancient inledde ninjorna vasst på CT-sidan men med pengar på fickan kunde Astralis efterhand ta över initiativet på kartan. Att NIP vann bägge pistolrundorna var inte tillräckligt och danskarna kunde till slut säkra vinsten med 16-10.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Blast/Twitch

Videokälla:

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..