×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Chockbeskedet: hampus borta resten av säsongen – danska stjärnan ersätter

1
För första gången i Ninjas In Pyjamas historia kommer laget ställa upp en femma med mindre än tre svenska spelare.
Ninjas in Pyjamas stjärna Hampus "hampus" Poser missar resten av säsongen. Det meddelade NIP under kvällen genom ett uttalande på Twitter.

I inlägget skriver organisationen att man tar sina spelares hälsa på största allvar och att hampus under de senaste dagarna konsulterat med lagets prestationscoach Troels Robl och att man kommit överens om att spelaren behöver en paus från tävlandet. Pausen kommer att vara under hela vårsäsongen vilket innebär att hampus missar de närmsta månadernas tävlingar.

Som ersättare till hampus väljer NIP att plocka in den danska stjärnan Kristian "k0nfig" Wienecke. 25-åringen, som stått utan lag sedan hans kontrakt med Astralis bröts i oktober förra året, kliver in i NIP-femman och gör sin debut nästa vecka när laget spelar IEM Katowice.

Förändringen i truppen innebär att NIP för första gången sedan laget bildades ställer upp med en femma som inte består av minst tre svenska spelare. Istället blir det två svenskar, en dansk, en finsk och en ukrainare som utgör Ninjas In Pyjamas femma under vårsäsongen.

Ninjas In Pyjamas ställer nu upp med följande femma:
Ludvig "Brollan" Brolin
Fredrik "REZ" Sterner
Aleksi "Aleksib" Virolainen
Daniil "headtr1ck" Valitov
Kristian "k0nfig" Wienecke


Artikelbild: Kim Andersson och Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

24 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 24 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..