×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Ninjas In Pyjamas nyförvärv om debuten: "Var inte nervös"

1
Daniil "⁠headtr1ck⁠" Valitov berättar om sin första match i Ninjas In Pyjamas-tröjan.
Det blev inte någon vinst för Daniil "headtr1ck" Valitov i sin första match som Ninjas in Pyjamas-spelare. Även om lördagens möte mot Natus Vincere slutade med en 1-2-förlust lyckades den ukrainska 18-åringen visa prov på sina färdigheter när han bland annat toppade scoreboarden i NIP:s kartvinst på Mirage.

Efter matchen berättade headtr1ck i en intervju med CS-sajten HLTV att han är glad över att få debuten avklarad.

— Jag kände mig taggad över att spela eftersom det var vår första tävlingsmatch och det var en bra match att börja med. Vi hade två jämna kartor, den första och andra, men den tredje var lite sämre från oss, säger headtr1ck.

I intervjun avslöjar headtr1ck att han inte var nervös inför matchen men att hela laget kände sig pressade på CT-sidan på den första kartan.

— Nej, om jag ska vara ärlig kände jag mig inte nervös. Jag visste att jag behövde visa upp mig på ett bra sätt men jag förstår fortfarande att det var min första match och första gången vi spelade Inferno, säger han.

— Det är en bra karta för NIP i allmänhet men jag kände att vi var pressade på CT-sidan. Vi kanske spelade lite fegt, vi ville inte möta dem i dueller. Jag tror det var ett misstag för vi hade ett övertag så nästa gång borde vi spela mer aggressivt.

Enligt headtr1ck har NIP fortfarande stora utvecklingsmöjligheter. För egen del hoppas han kunna bidra med att konsekvent leverera bra individuella insatser på servern.

— Jag vill få mer erfarenhet från att spela stora matcher på scenen i arenor med massa tittare. Jag tror att vi kommer att bli bättre för varje turnering då vi måste ta med oss erfarenhet från vinsterna och förlusterna, säger han.

— Jag vill bara vara konsekvent, spela på min bästa nivå och alltid försöka hjälpa laget.

NIP:s nya AWP-stjärna får en ny chans att visa framfötterna under måndagskvällen då laget ställs mot det tyska laget BIG i grupp C:s förlorarmatch. Den matchen är schemalagd att spelas klockan 18:30.


Artikelbild: Jak Howard/Blast
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..