×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kappa Bar presenterar sin nya femma: "Det här laget har en oerhörd potential"

2
Här är Kappa Bars nya femma inför tävlingssäsongen 2023.
Det svenska laget Kappa Bar presenterar idag sin nya laguppställning inför tävlingssäsongen 2023. Kappa-veteranen Zeid "Zeak" Gaatur gör comeback i laget efter att ha varit utanför truppen i höst och får sällskap av fyra andra spelare.

Genomgående för övriga spelare är att det handlar om relativt unga spelare med hög utvecklingspotential. Bland spelarna återfinns bland annat den 17-årige AWP-spelaren William "zyyx" Sjögren som under hösten provspelade för akademilaget mouz NXT .

Utöver zyyx och zeak utgörs Kappas nya femma av August "Straxy" Canavan, Arvid "avid" Åberg och Max "Kronkzz" Gustafsson. Som coach för laget får Maikel "kMs" Yüksel fortsatt förtroende.

— Efter förra säsongen kände vi en stor önskan att hitta tillbaka till de saker vi anser vara Kappa-DNA men också något vi är erkänt duktiga på. Vi vill bygga ett lag och då måste man jobba med dedikerade individer som också visar en stor lyhördhet inför att utvecklas, säger Kappa Bar-ägaren Klas Berqvist till Fragbite.

— Det här laget har en oerhörd potential och vi har en stark tro att om vi kan ge dem trygghet, support och tydlig vägledning under kappaflaggan så kan det här bli väldigt väldigt bra men vi hyser också stor respekt för den tiden det kan kräva.

Att laget har utvecklingspotential speglar också målsättningarna inför säsongen. Tidigare har Kappa haft en uttalad målsättning om att utmana om inhemska titlar men inför våren väljer man att sätta målet på en slutspelsplats.

— Vi anser oss ha en ganska blygsam målsättning kontra den potential vi besitter. Anledningen till det är att utveckling behöver tid och det har vi respekt för. Säsongens målsättning är att som minst ta oss till slutspel i ESEA och Elitserien. Svenska Cupen är för långt bort för att ha en målsättning med redan nu men det är klart att vi gärna vill få möjligheten att spela inför Kappa Ultras på något fysiskt event, säger Bergqvist.

Kappa Bar ställer upp med följande spelare våren 2023:
Zeid "Zeak" Gaatur
William "zyyx" Sjögren
Sverige August "Straxy" Canavan
Sverige Arvid "avid" Åberg
Sverige Max "Kronkzz" Gustafsson

Maikel "kMs" Yüksel (coach)

Artikelbild: Daniel Sandström
Videokälla: Kappa Bar

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..