×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kappa Bar missar Elitserien-slutspelet — utslagna ur gruppspelet av Lemondogs

1
Jonas "hemzk9" Rantamäki var tongivande när Lemondogs vann den avgörande utslagsmatchen mot Kappa Bar i Elitseriens andra gruppspelsfas.
missar Elitserien-slutspelet på Dreamhack senare i november. De grönklädda förlorade onsdagskvällens avgörande gruppspelsmatch mot Lemondogs med 0-2 i kartor efter förluster på Dust2 och Inferno.

För Lemondogs innebär segern att laget fortfarande har en chans att ta sig till slutspelet. På torsdagskvällen ställs Lemondogs mot storlaget Ninjas in Pyjamas akademilag Young Ninjas i en match som avgör vilket av de två lagen som kniper den sista platsen i slutspelet.

Sverige Lemondogs
abbelol, delle, hemzk9, Mann3n, xelos

Sverige Kappa Bar
Baaten, dezon, HugoXD, pupcake, zen

Kartorna slutade 16-11 på Dust2 och 16-13 på Inferno. Jonas "hemzk9" Rantamäki var Lemondogs dödligaste spelare på servern. 25-åringen toppade scoreboarden för Lemondogs på bägge kartorna och avslutade matchen med sammanlagt 53 kills.

Artikelbild: Pressbild/Elitserien

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..