×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

00 Prospects värvar Ro1f: "Känns fantastiskt"

3
Den före detta Young Ninjas-spelaren är nu klar för 00 Prospects.
Den svenska CS-talangen Kalle "Ro1f" Johansson har skrivit på för 00Prospects. Det meddelade den norskägda organisationen under tisdagskvällen.

"Känns fantastiskt att vara tillbaka i ett lag, jag är tacksam och verkligen exalterad för detta", skriver Ro1f om beslutet på Twitter.

Nyheten kommer inte som någon större överraskning för den som följt laget under den senaste tiden då Ro1f spelat i princip samtliga tävlingsmatcher för Prospects under säsongsinledningen. Den spelare som Ro1f ersätter i laget är Alexander "AlekS" Andersson som lämnade Prospects inför vårsäsongen.

18-årige Ro1f kommer senast från en ett år lång sejour i Ninjas in Pyjamas akademilag Young Ninjas. Ro1f lämnade Young Ninjas i juli förra året och har letat nytt lag sedan dess.

Under sin tid i Young Ninjas var Ro1f bland annat med och säkrade ett silver och ett brons i Weplay Academy League. Han var också en del av den YN-femma som slutade tvåa i Elitseriens vårsäsong 2022.

För närvarande deltar Prospects i onlineturneringarna Elisa Invitational och CCT North Europe Series 3.

00 Prospects är nu:
Olle "spooke" Grundström
Kalle "Ro1f" Johansson
Gustav "FRANSSON" Fransson
Johan "Hype" Engblom
Jonatan "bobeksde" Persson


Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Weplay/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..