×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter dåliga säsongen — Kappa Bar bygger om: "Vår satsning kommer vara större"

1
Svajiga resultat och mix leder nu till att Kappa Bar bygger om sitt CS-lag. Målsättningen är högre än tidigare.
Efter sommaren byggde Kappa Bar om hela sitt lag. De enda som var kvar sedan tidigare var spelaren Kevin "pupcake" Henning och coachen Maikel "kMs" Yüksel. Med sig i nya laget fick han Linus "Bååten" Andersson, Adam "dezon" Wahlqvist, Hugo "zen" Lindhqvist och Hugo "HugoXD" Hallgren.

Laget lyckades ta sig vidare till LAN-finalerna av Svenska Cupen men föll i kvartsfinalen. Elitserien blev inte så mycket bättre. De tog sig till slutspelet men missade LAN-finalerna efter förluster mot Young Ninjas och Lemondogs. Nu berättar organisationen att de startar en process för att bygga om laget. I samband med detta släpper de alla spelare.

— Vi är nöjda givet de förutsättningar som fanns vid ingång av säsongen och den överenskommelse som gällde med dåvarande spelare. Det var väldigt få krav åt båda håll och vi var mer eller mindre en mix vilket inte är något vi tror på för att bygga framgång. Med ett nybygge hoppas vi uppnå fler av de saker som vårt varumärke står för, såsom lagbygge, träning, strävan efter att jaga och möjligtvis uppnå en dröm osv.

Vår satsning kommer vara större än den här säsongen och just nu jobbar vi på några olika spår. Vart det landar är för tidigt att avgöra idag men självklart vill vi känna att vi på en bra dag kan matcha tidigare vinnare såsom exempelvis Eyeballers. För att nå dit tror vi att man behöver lägga ner ett hårt arbete vid varje träning, tänka delvis annorlunda än vad andra gör och framförallt måste man ha en stor tro på sitt lagspel och DNA.

Kvaliteten finns på den svenska scenen men det handlar också om att spelare skall söka sig till lag och organisationer istället för att mixa bort sina potentiella karriärer.
Skriver Klas Bergqvist från Kappa Bar till Fragbite.

Kappa Bar var:
Kevin "pupcake" Henning
Linus "Bååten" Andersson
Hugo "HugoXD" Hallgren
Hugo "zen" Lindhqvist
Adam "dezon" Wahlqvist


Artikelbild: Mattias Landström/JKPG News, Kim Andersson

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..