×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu börjar CCT South Europe-gruppspelet – här är svenskarna som deltar

1
Den före detta Eyeballers-spelaren Leo "Svedjehed" Svedjehed representerar 00Prospects i turneringen.
Under lördagen spelas de första gruppspelsmatcherna i onlineturneringen CCT South Europe. Flera svensklag är med i turneringen och för många av dem utgör gruppspelet årets första tävlingsmatcher.

Först ut bland svensklagen är akademilaget 00Prospects som drog igång med en match mot Alternate Attax under förmiddagen. Eftersom lagets tidigare in-game leader Alexander "AlekS" Andersson lämnat organisationen inför säsongen ställer Prospects upp med den före detta Eyeballers-spelaren Leo "Svedjehed" Svedjehed i femman.

Mixlaget Juggernauts, där svensken Tim "susp" Ångström spelar, möter i skrivande stund det makedonska laget BLUEJAYS i sin inledande gruppspelsmatch.

Senare under kvällen bjuds det på ett hett svenskmöte då Godsents nya femma gör sin officiella match för organisationen. Laget möter den utlånade Ninjas in Pyjamas-spelaren Love "phzy" Smidebrant och hans Sangal Esports i en match som är schemalagd att starta klockan 19:30.

Även under söndagen spelas gruppspelsmatcher i turneringne. Då kliver Tim "nawwk" Jonassons Apeks in i turneringen med en match mot BLINK.

Artikelbild: Kim Andersson

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..