×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Succéstart för Godsent — vidare till slutspel i CCT SE

2
Det nya svenska laget har säkrat en plats i sitt första slutspel.
Det nyformade svenska laget Godsent har spelat klart sitt första gruppspel. Detta i CCT South Europe. Laget startade swiss-gruppspelet bra med två raka vinster mot Sangal och Juggernauts. De föll dock i matchen mot Aurora.

Under gårdagen ställdes de i 2-1-matchen mot tyska Alternate Attax. Matchen började på svenskarnas kartval, Overpass, men det var tyskarna som startade bäst. De kunde snabbt komma upp i en ledning på hela 14-4 innan Godsent började komma tillbaka. Och kom tillbaka gjorde de. De tog kartan till övertid men kunde inte stänga kartan, 19-17 till Alternate.

Matchen vände dock helt när matchen gick över till Vertigo, tyskarnas kartval. Där dominerade Godsent och vann bekvämt med 16-1. Sista och avgörande kartan var Ancient och även där var Godsent starkare, 16-9 och Godsent är vidare till slutspel.

Även 00Prospects hade en möjlighet att säkra en plats i slutspelet. De kunde dock inte vinna matchen mot Partizan utan fortsätter gruppspelet vid ett senare tillfälle.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..