×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Vinst för Godsent i lagets första tävlingsmatch

3
Sveriges nya femma vann övertidsdrama mot Love "phzy" Smidebrant.
Under lördagskvällen spelade Godsents nya svenska femma sin första officiella tävlingsmatch för organisationen. Laget lyckades vinna underläge till vinst mot Love "phzy" Smidebrants Sangal Esports i onlineturneringen CCT South Europes inledande gruppspelsmatch.

Sverige Godsent
Plopski, draken, RuStY, ztr, joel

Europa Sangal Esports
kory, phzy, kyuubii, Soulfly, ScrunK

Matchen inleddes på Godsents kartval Overpass och svenskarna började svajigt. Samtidigt var phzy fenomenal på kartan och radade upp 30 frags när Sangal kunde ta ledningen i matchen genom en 16-12-vinst på kartan.

På Ancient var det Godsents tur att inleda bäst. Laget ställde upp ett ogenomtränligt försvar i den första halvan där svenskarna säkrade hela 12 rundor. Trots ett tappert försök till comeback i den andra halvleken från Sangal kunde Godsent till slut stänga kartan med siffrorna 16-13.

Avgörandet på Inferno blev sedan en riktig rysare som kunde avgöras först på övertid. Efter två övertider var det till slut Godsent som drog det längsta strået. Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora toppade scoreboarden på kartan med sina 36 kills när Godsent vann med 22-19.

Vinsten innebär att Godsent har ett bra utgångsläge i CCT-gruppspelet men behöver två vinster till för att ta sig till turneringens slutspel.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: CCT/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..