×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

nawwk klar för slutspel i CCT SE — Godsent och 00 Prospect behöver en vinst till

1
Efter tre raka vinster är Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks klara för slutspel i onlineturneringen CCT SE.
Tim "nawwk" Jonasson och hans Apeks har fått en drömstart i onlineturneringen CCT South Europe Series. Under de senaste dagarna har laget radat upp tre raka vinster i turneringens swiss-gruppspel och därmed säkrat en slutspelsplats.

Segrarna har kommit mot BLINK, HONORIS och Alternate Attax. Den sista matchen mot Alternate Attax spelades på torsdagen och slutade 2-1 till Apeks efter att laget vänt ett 0-1-underläge till vinst.

För nawwks del har matcherna varit stabila. Svensken är tillsammans med Justinas "jL" Lekavicius den spelare som utmärkt sig mest i laget. Över de tre matcherna noteras de två spelarna för en genomsnittlig HLTV-rating på 1.29 respektive 1.25.

Förutom nawwk deltar flera andra svenskar i turneringen. De helsvenska femmorna i Godsent och 00Prospects har bägge ett facit på 2 vinster och 1 förlust och kan därmed säkra en plats i slutspelet genom att vinna ytterligare en match i gruppspelet. Detsamma gäller Love "phzy" Smidebrant och Tim "susp" Ångström som spelar för Sangal Esports och Juggernauts.

Den fjärde spelomgången i gruppspelet spelas under fredagen och lördagen den här veckan.

Artikelbild: Pressbild/Nerd Street Gamers
Videokälla: Elisa/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..