×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Krönika

Krönika: Så skulle mitt drömlag se ut för Ninjas In Pyjamas

2
Ninjas In Pyjamas har nu en klar femma. Den ser spännande ut men det är inte den jag vill ha.
Nu står det klart vilken femma Ninjas in Pyjamas kommer att ställa upp med i denna säsongen. Det var inte en välbevarad hemlighet att ukrainska spelaren Daniil "headtr1ck" Valitov skulle kliva in i laget och ta över AWP-rollen från Fredrik "REZ" Sterner. Och jag ska inte ljuga, detta NIP ser riktigt spännande ut. Men det är fortfarande inte det jag vill se.

Det finns en grej som skaver rejält och det vet jag att många fans håller med om. Det är ett internationellt lag. Visst de kommer fortfarande ha den svenska flaggan då de är tre svenska spelare men de kommer fortsätta att snacka engelska. Det är inte NIP för mig och jag tror många svenska spelare och fans håller med om detta.

Jag tror dessutom inte att det behöver vara så. Det finns tillräckligt med bra svenska spelare att vi ska ha ett lag stabilt i topp fem i världen. Så vad borde NIP ha gjort nu, eller redan under spelarpausen i somras? Om jag skulle vara ansvarig för detta så har jag en solklar idé.

Varför inte använda Sveriges bästa IGL när man redan har honom?
Varför inte använda Sveriges bästa IGL när man redan har honom?

Det första vi gör är att sätter tillbaka Hampus "hampus" Poser som IGL. Rollen ser ut att ha varit krävande för spelaren men det tror jag mer beror på att det aldrig var en stabil femma och han var tvungen att arbeta om saker konstant. Med hampus som IGL imponerade NIP rejält och hans känsla för spelet tillsammans med Daniel "djL" Narancic som coach var vackert.

Sen har vi ju såklart Sveriges två andra bästa spelare som rifles redan, Fredrik "REZ" Sterner och Ludvig "Brollan" Brolin. Då behöver vi två spelare till. Först en till rifler. Rollmässigt är det svårt att inte säga Freddy "KRiMZ" Johansson. Anledningen till att Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora inte funkade i NIP sedan Brollan kom in var att han blev för passiv. Detta är något KRiMZ gör bra. Men det finns även andra unga spelare om man hellre vill satsa på det. Antingen ta det säkra kortet eller våga.

Och så kommer vi då till den svåraste rollen för NIP, AWP. Och jag tror tyvärr inte att det finns en svensk AWP-spelare som är på rätt kvalité just nu. Närmaste alternativet är Tim "nawwk" Jonasson. Han har dock under hela sin karriär varit rätt upp och ner. Skulle det vara tvunget att vara fem spelare så är nawwk bäst, utan tvekan. Men det går att få till ett bättre lag om man fuskar lite.

NIP har redan ett samarbete med Red Bull så match made in heaven?
NIP har redan ett samarbete med Red Bull så match made in heaven?

NIP har redan försökt det. De har haft två danskar i laget och pratat svenska. Och ja en AWP-spelare från ett annat nordiskt land är det bästa alternativet. Det finns två solklara alternativ som man borde försökt få redan i somras, Håkon "Hallzerk" Fjærli och Nico "nicoodoz" Tamjidi.

Rent personlighetsmässigt skulle jag vilja se Hallzerk. Han har något som dels skulle göra NIP mer populärt samt att han spelar på ett roligt sätt. Sen så känns det ju lite mer nice med en norsk spelare, eller hur? Han är nog den som är lättare att få av de båda också men det spelar ingen roll nu. Nu snackar vi ultimata laget då är det dansken som gäller.

Mitt dröm-NIP skulle se ut såhär:

Hampus "hampus" Poser
Fredrik "REZ" Sterner
Ludvig "Brollan" Brolin
Freddy "KRiMZ" Johansson
Nico "nicoodoz" Tamjidi

Daniel "djL" Narancic (coach)

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..