×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Klart: Ninjas In Pyjamas signar ukrainska AWP-talangen

1
Nu står det klart att Ninjas In Pyjamas valt att plocka upp en ny AWP-spelare. Det är ukrainska Daniil "headtr1ck" Valitov som nu kliver in i laget.
Efter många rykten står det nu klart Ninjas in Pyjamas har säkrat en ny spelare till sitt CS:GO-lag. Och det blir faktiskt en spelare med en gul och blå flagga, dock inte svensk utan ukrainsk. Det är den 18-åriga talangen Daniil "headtr1ck" Valitov som nu tar plats i laget.

AWP-spelaren startade sin karriär med Natus Vincere Youth under 2020 och rörde sig därefter till deras akademilag, Natus Vincere Junior. Under förra året hade han en imponerande HLTV-rating på 1.27. Majoriteten av dessa matcherna var dock i WePlay Academy League.

Han gjorde även två korta inhopp för Navi under Blast Premier Fall Groups och ESL Pro League säsong 15. I Blast spelade han fyra stycken BO1-matcher och vann tre av dem. Det var bra prestationer även där då Navi klarade sig igenom båda gruppspelen.

Ninjas in Pyjamas
Hampus "hampus" Poser
Ludvig "Brollan" Brolin
Fredrik "REZ" Sterner
Aleksi "Aleksib" Virolainen
Daniil "headtr1ck" Valitov

Daniel "djL" Narancic (coach)

Patrick "es3tag" Hansen (bänkad)
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora (bänkad)


Artikelbild: Ninjas In Pyjamas
Videokälla: WePlay

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..