×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu börjar kvalet till CCT North Europe — 5 svenska femmor deltar

1
Det är fullt med svensklag i kvalet till CCT North Europe. Hela en fjärdedel av lagen är svenska.
Idag startar det stängda kvalet till CCT North Europe. Huvudturneringen har 50 000 dollar i prispotten och från det öppna kvalet kommer fyra lag att ta sig vidare. Det finns en stor möjlighet att vi kanske får se det då en fjärdedel av de deltagande lagen i kvalet faktiskt är svenska.

Kvalet startar med gruppspelet där 16 lag är uppdelade i fyra olika grupper. Två lag från varje grupp går vidare till slutspelet där en match avgör om de får en plats i huvudturneringen eller inte. Grupp B är rejält stackad med svensklag där vi hittar Eyeballers, Lilmix och Nomix.

De resterande två svensklagen i turneringen är Goodfellas som har blivit placerade i grupp C och Pepsilon som spelar i grupp D. Det är dock i grupp B som action startar idag. Där blir det derby mellan Eyeballers klockan 13:00. 14:30 spelar även Lilmix sin första match mot Aleksi "allu" Jalli och kompani i JANO.

Många av svenskmatcherna i CCT går att se på svenska på Twitch.tv/Luddiie.


Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..