×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Eyeballers toppar kvalgruppen till CCT NE efter dubbla vinster

2
Svenskarna i Eyeballers är nu bara en seger från att säkra en plats i CCT North Europe Series-gruppspelet.
Under torsdagen drog det stängda kvalet till onlineturneringen CCT North Europe Series igång. För svensk del var det Eyeballers som öppnade starkast i kvalet och säkrade en gruppseger i en av kvalets grupper.

Gruppvinsten säkrades efter att Eyeballers vunnit två raka matcher i gruppen. I öppningsmatchen besegrade man de svenska talangerna i Nomix med 2-0 och därefter vann man gruppens vinnarmatch mot Aleksi "allu" Jallis lag JANO Esports med 2-1 i kartor.

Genom vinsten tar Eyeballers en plats i kvalets sista steg som består av en direkt avgörande kvalmatch. Om Eyeballers vinner den är man klar för gruppspel i turneringen som har 50 000 dollar (~515 000 kronor) i prispotten.

För gruppens andra svensklag Lilmix och Nomix avgörs gruppen under fredagen. Eftersom bägge lagen förlorade sin öppningsmatch i gruppen får lagen möta varandra i elimineringsmatch. Vinnaren i den matchen får sedan möta JANO i en avgörande match där segraren gör Eyeballers sällskap i de direkt avgörande kvalmatcherna.

Under helgen spelas även grupp C och D i kvalet. Där återfinns bland annat svensklagen Goodfellas och Pepsilon.

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..