×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Faze-stjärnan missar Blast — olofmeister kan tvingas till comeback

1
Den svenska CS-legendaren kan tvingas till comeback på servern.
Faze Clan tvingas spela Blast Premier-gruppspelet utan Håvard "rain" Nygaard, meddelade laget under onsdagen. Den norska spelaren missar turneringen eftersom han i dagarna väntas bli pappa.

Beskedet innebär att den svenska legendaren Olof "olofmeister" Kajbjer kan tvingas till comeback på servern. Svensken är enligt nyhetssajten Dust2.us registrerad som Faze Clans avbytare för turneringen och därmed den som formellt sett ska hoppa in i laget.

Enligt sajten vill Faze dock i första hand inte använda sig av olofmeister i turneringen. Istället vill man ställa upp med den danska före detta Astralis-spelaren Kristian "k0nfig" Wienecke.

Faze Clans önskan att använda k0nfig har skapat förvirring då spelaren är registrerad som avbytare för Heroic. Enligt Dust2.us pågår därför en diskussion om huruvida Faze ska tillåtas använda k0nfig som avbytare istället för olofmeister.

Faze Clan spelar sin första match i turneringen på fredag klockan 12:00. Beslutet om vem som kommer att ersätta rain på server lär därför fattas under torsdagen.


Artikelbild: Stefan Romare

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..