×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

olofmeister förklarar varför han inte spelar Blast: "Visste inte att jag var avbytare"

1
Faze Clans registrerade avbytare visste inte att han var uppskriven för turneringen.
Storlaget Faze Clan har råkat i ordentlig knipa inför lagets första tävlingsmatch för året. Faze räknade med att spela Blast Premier Spring-gruppspelet med Kristian "k0nfig" Wienecke som ersättare för Håvard "rain" Nygaard men fick nej av arrangören i sista sekund. Enligt Faze-spelaren Russel "Twistzz" Van Dulken hade arrangören först gett grönt ljus för k0nfig som ersättare men sedan ångrat sig.

Den spelare som Faze registrerat som avbytare för turneringen är lagets svenska spelare Olof "olofmeister" Kajbjer. Under torsdagen har olofmeister sänt live på Twitch och fick under sändningen frågan av sina tittare varför inte han spelar turneringen.

– Jag ska resa bort i helgen så jag kan inte åka dit. Det har varit planerat under en lång tid för min födelsedag, förklarade olofmeister.

– Jag visste inte ens att jag var registrerad som avbytare för Blast. Jag tror att de bara satte mig som avbytare utan att riktigt tänka, om jag ska vara ärlig, fortsatte han.

Om det är ett misstag som föranlett situationen kan det stå Faze Clan dyrt. I skrivande stund har laget ännu inte gjort klart med någon ersättare för rain i turneringen. Lagets första match är schemalagd att spelas på fredag klockan 12:00.

Se olofmeister prata om situationen på sin stream:

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..