×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Reddit-användare visar upp världens kanske sämsta crosshair-inställningar

1
Trolla dina medspelare med dessa sjuka settings.
I en tråd på Reddit med titeln "Guide to WORST corsshair in CSGO" visade användaren pipsqu3aker häromdagen upp vad som kan vara världens mest värdelösa crosshair-inställningar. I en video visar användaren upp hur man kan tweaka sina crosshair-inställningar till den grad att nästan hela skärmen blir grön.

Förutom att vara extremt jobbigt för ögonen försämras även spelarens vision markant av inställningarna vilket gör det både jobbigt och rakt av dåligt att spela med dem.

Vad ska man då ha dessa horribla inställningar till? I ett svar på tråden tipsar användaren BeepIsla att det går att trolla sina medspelare ordentligt genom att joina en server med dessa inställningar och sedan byta in-game. När medspelare är spectators ser de fortfarande de gamla inställningarna vilket kan leda till enorm förvirring.

Flera användare berättar att de har sparat keybinds bara för att kunna trolla sina medspelare på det här sättet och vissa delar med sig av förslag på ännu sämre inställningar.

Se pipsqu3akers video här:
Länk till Reddit om videon inte fungerar.


Artikelbild: pipsqu3aker/Reddit och Skärmbild/Thru The Lens

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..