×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Topplistan: Sveriges största kvinnliga streamers år 2022

3
Streaming-året 2022 är över och svenskarna fortsätter att hänga mycket på Twitch. Här är Sveriges fem största kvinnliga profiler på plattformen.
OBS! Den här listan är begränsad till streamers som anger att de streamar på svenska. Det finns många stora svenska streamers som anger att de streamar på andra språk som därför inte är med på den här listan.

1. Nadmyre — 380 000 tittade timmar

Foto: nadmyre/Twitch
Foto: nadmyre/Twitch

Streamade huvudsakligen: GTA V, Just chatting, Valorant

Precis som förra året intar Nadmyre platsen som Sveriges största kvinnliga streamer. Även om antalet tittade timmar under året är något lägre än 2021 drar hon ifrån i toppen och är 2022 relativt ohotad etta.

Siffrorna är särskilt imponerande då hon faktiskt är den streamer på denna lista som sänt minst antal timmar under året.

Länk till stream

2. Swebliss — 333 000 tittade timmar

Foto: Swebliss/Twitch
Foto: Swebliss/Twitch

Streamade huvudsakligen: Just chatting, Crypto

Emma "Swebliss" Bliss har precis som Nadmyre tappat en hel del i antalet tittade timmar under året. År 2021 skilde bara ynka 4000 tittade timmar mellan ettan och tvåan — år 2022 är det nästan 50 000 tittade timmar som skiljer de båda åt.

Även om Swebliss inte kunde hota om förstaplatsen på listan är hon den streamer på denna lista som hade flest antal samtidiga tittare under året när hon i februari hade över 4000 tittare inne på kanalen.

Länk till stream

3. EmiliaHult — 302 000 tittade timmar

Foto: EmiliaHult/Twitch
Foto: EmiliaHult/Twitch

Streamade huvudsakligen: Counter-Strike: Global Offensive

Efter att ha hamnat utanför listan år 2021 är EmiliaHult tillbaka år 2022 med ett riktigt starkt år i ryggen. Under året lade den populära CS-streamern betydligt mer tid på att sända på Twitch och det har minst sagt gett utdelning i antalet tittade timmar.

Länk till streamen

4. Roxyproxxy — 203 000 tittade timmar

Foto: Roxyproxxy/Twitch
Foto: Roxyproxxy/Twitch

Streamade huvudsakligen: PUBG: BattleGrounds, World of Warcraft, Counter-Strike: Global Offensive

Till följd av EmiliaHults fantastiska år tappar Roxanne "Roxyproxxy" Janevret en placering på årets topplista och hamnar nu precis utanför en pallplacering. Under 2022 har Roxxyproxxy fortsatt att spela en hel del PUBG men även World of Warcraft och CS:GO.

Länk till stream

5. SwedishGirlMafia — 183 000 tittade timmar

Foto: SwedishGirlMafia/Twitter
Foto: SwedishGirlMafia/Twitter

Streamade huvudsakligen: Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch

SwedishGirlMafias Twitch-kanal har stadigt växt i flera år. 2022 var inget undantag och tack vare de många streamade timmarna tar hon den sista platsen på topplistan.

Länk till streamen

Artikelbild: Pressbild/Emilia Hult, Nadmyre/Twitch och Roxyproxxy/Facebook

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..