×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nu börjar Elisa Invitational-gruppspelet — här är alla svenska deltagare

4
Flera av Sveriges bästa lag krigar om en plats i turneringens nästa gruppspelsfas.
Under måndagen drar Elisa Invitationals första gruppspelsfas igång. Under två och en halv veckas tid gör 16 lag upp om 8 platser i turneringens huvudgruppspel.

Från svenskt håll är det flera av landets bästa femmor som är med och krigar om en plats i nästa gruppspelsfas. 00Prospects, Eyeballers och Young Ninjas har alla fått en direktinbjudan till turneringen medan Godsents nybildade femma säkrade en plats i turneringen genom att vinna det nordiska kvalet.

Under måndagen spelar 00Prospects mot ENCE Academy i en match som är schemalagd att börja klockan 11:00 på förmiddagen.

De övriga svenska lagen spelar sina första gruppspelsmatcher i turneringen under tisdagen. Eyeballers ställs mot ECSTATIC klockan 12:30, Godsent får möta Dynamo Eclot klockan 14:00 och Young Ninjas spelar mot Astralis Talent klockan 15:30.

Samtliga inledande gruppspelsmatcher spelas i bo1-format. För att gå vidare i turneringen krävs att ett lag vinner tre matcher i gruppspelet. Förlorar man tre matcher är laget istället utslaget.

Artikelbild: Kim Andersson och Daniel Sandström
Videokälla: CCT/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..