×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

LNZ gör comeback i Young Ninjas — ersätter ztr

1
Linus "LNZ" Holtäng är tillbaka i Ninjas In Pyjamas akademilag.
Inför tävlingsåret 2023 gör Ninjas in Pyjamas ändringar i sitt akademilag Young Ninjas. Det meddelade laget under fredagen.

Ändringarna innebär att lagets in-game leader Erik "ztr" Gustafsson lånas ut till Godsent samtidigt som han skriver nytt treårskontrakt med NIP. Som ersättare i Young Ninjas plockas Linus "LNZ" Holtäng in.

LNZ lämnade formellt sett Young Ninjas i april förra året efter lite mer än ett år som NIP-spelare. 20-åringen fortsatte dock att spela för laget ända in i augusti innan han lämnade helt för att nu alltså komma tillbaka igen.

"Mycket glad över att vara tillbaka och spela där allt började för mig och den här gången som ledare. Mycket ivrig att fortsätta utvecklas som spelare och ledare och att leda detta lag till nya höjder", skriver LNZ om beskedet på Twitter.

Young Ninjas ställer nu upp med följande uppställning:
Adam "adamb" Ångström
Max "maxster" Jansson
Sean "eraa" Casido Knutsson
Linus "nilo" Bergman
Linus "LNZ" Holtäng

Ahmed "abdi" Abdi (coach)



Artikelbild: Daniel Sandström

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..