×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Succé för nya svenska femman — går vidare i Elisa Invitational-kvalen

1
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamoras nya femma gick obesegrade genom Elisa Invitational-kvalet.
Under tisdagen kunde Fragbite berätta att en ny svensk femma bestående av bland annat de före detta Ninjas in Pyjamas-spelarna Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och William "draken" Sundin registrerats för nästa ESEA-säsong. Senare på kvällen gjorde femman, som spelar under namnet Bigmix, tävlingsdebut i det nordiska kvalet till onlineturneringen Elisa Invitational.

Där blev det en riktig dundersuccé för svenskarna. Laget gick obesegrade genom hela kvalturneringen och säkrade en av de två platserna till det sista kvalsteget till turneringen.

Genom kvalet besegrade svenskarna bland annat MOUZ:s akademilag mouz NXT och det svenska topplaget Lilmix i bo1-matcher. Mot Lilmix blev det hela 16-0 till den nya femmans favör. Kvalsuccén innebär att Bigmix får en plats i Elisa Invitationals Contender Stage som drar igång under nästa vecka.

Vad framtiden har att utvisa för femman är i skrivande stund okänt då ingen av spelarna ännu gjort något uttalande om laget. Med det sagt har flera fans kopplat laget till den svenskägda Godsent som tidigare meddelat att man kommer att presentera en svensk femma inom kort.

Bigmix ställde upp med följande femma:
Erik "ztr" Gustafsson
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora
William "draken" Sundin
Alfred "RuStY" Karlsson
Joel "joel" Holmlund

Maikil "Golden" Selim (coach)

Artikelbild: Kalle Strömgren

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..