×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

f0rest svarar fansen: "Jag är inte i Godsent"

1
Den svenska legendaren har uttalat sig om Godsent-ryktena.
Efter att den svenska organisationen Godsent utsett Emil "HeatoN" Christensen till ny vd har det hintats om att organisationen ska signa en ny svensk Counter-Strike-femma. En spelare som många fans hoppats på ska ingå i den är Patrik "f0rest" Lindberg.

Under en av f0rests sändningar på Twitch skrev en av 34-åringens tittare att hen skulle bli besviken om f0rest inte var en del av Godsent. Då valde den svenska legendaren att ge fansen ett svar som de kanske inte hade hoppats på.

— Jag kan säga så mycket att jag inte är i Godsent, sade f0rest.

— Det är jag inte. Jag är inte i Godsent, fortsatte han.

Se f0rests prata om Godsent nedan:

Tidigare i veckan florerade ett rykte om att Godsent skulle vara intresserade av att plocka upp den kosovanska succéfemman Bad News Eagles, något som HeatoN senare dementerade. Organisationen har hintat om att man ska släppa sin femma "snart" och med tävlingssäsongen runt hörnet bör ett announcement från Godsent vara att vänta inom kort.

Artikelbild: Kim Andersson

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..