×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

HeatoN dementerar rykten om utländsk Godsent-femma: "Vi ska ha ett svenskt lag"

1
Både Emil "HeatoN" Christensen och James Banks dementerar ryktena om en utländsk Godsent-femma.
Under onsdagen rapporterade den portugisiska nyhetssajten Fraglíder att Godsent värvat spelarna i det kosovanska succélaget Bad News Eagles. Nu dementerar både Godsents vd Emil "HeatoN" Christensen och BNE:s manager James Banks uppgifterna.

Under en av sina sändningar på Twitch fick HeatoN frågan om uppgifterna stämde varpå HeatoN tydligt tillbakavisade information.

— Nej, vi kommer inte att signa BNE. Jag älskar BNE men de kommer inte till Godsent, nej. Vi ska ha ett svenskt lag, säger HeatoN.

Se HeatoNs svar på BNE-ryktena nedan

James Banks bemötte uppgifterna genom ett inlägg på Twitter. I inlägget skriver Banks att BNE inte kommer att gå med i Godsent men att laget fick ett erbjudande från organisationen inför Majorn i Rio som BNE tackade nej till.

"Jag vet inte var de här ryktena kommer från men Bad News Eagles kommer inte att gå med i Godsent. De hade ett bra erbjudande till oss men det var baserat på att representera dem vid den senaste Majorn med en option om förlängning, vilket vi inte gick med på. Sedan blev det inga fler samtal", skriver Banks.

Ända sedan Godsent meddelade att HeatoN blir ny vd för organisationen har man hintat om en comeback på den svenska scenen. I samband med att HeatoN presenterades skrev svensken på Twitter att han ville "göra den svenska scenen fantastisk igen".

Artikelbild: Pressbild/Godsent och Kalle Strömgren
Videokälla: Dreamhack/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..