×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Bomben: HeatoN blir ny vd i Godsent – hintar om svensk satsning

1
Den svenska legendaren vill bidra till att stärka den svenska Counter-Strike-scenen.
Emil "HeatoN" Christensen är en av världens mest legendariska Counter-Strike-spelare. Efter spelarkarriären har HeatoN fortsatt att vara aktiv i Counter-Strike-scenen. Under åren 2012–2018 chef i Ninjas in Pyjamas och den senaste tiden driver han en av Sveriges största Counter-Strike-kanaler på Twitch.

Nu står det klart att HeatoN återigen kommer att ha en central roll i en esportorganisation. Under söndagen presenterades 38-åringen nämligen som ny vd för den svenskägda organisationen Godsent.


I ett inlägg på Twitter skriver HeatoN att han är glad över att berätta om sitt nästa steg inom esporten. Han hintar också om att Godsent, som för närvarande inte har något CS:GO-lag signat till sig, kan komma att satsa på en svensk femma i framtiden.

"Låt oss göra den svenska scenen fantastisk igen!" skriver HeatoN.

Godsent är en svensk organisation som grundades år 2016 av Markus "pronax" Wallsten. Organisationen slogs ihop med The Final Tribe år 2019 och leds sedan dess av Henrik Denebrandt och Ludwig Sandgren som HeatoN nu kommer att dela chefskapet med.

År 2021 signade Godsent en brasiliansk femma som organisationen sedan sålde till 00Nation. Organisationen har för närvarande inget Counter-Strike-lag signat till sig.

Artikelbild: Pressbild/Godsent

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..