×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Stjärnspäckad svensk femma registrerad för ESEA Open — fyra tidigare NIP-spelare i laget

2
Ett lag med sex stycken svenska högprofilerade svenska spelare har registrerats på ESEA.
Ett lag har registrerats på ESEA under namnet BigMix. I laget finns fem stycken svenska spelare som alla har deltagit på en högre nivå vid olika tillfällen. Det är totalt sex stycken spelare registrerade med tre stycken spelare som tidigare varit IGL samt en AWP-spelare.

De tre spelare som tidigare varit IGL är Maikil "Golden" Selim, Alfred "RuStY" Karlsson och Erik "ztr" Gustafsson. AWP-spelaren är William "draken" Sundin. I laget är även Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och Joel "joel" Holmlund med. De är nu registrerade för ESEA Open som är schemalagd att starta idag, inga matcher är dock inbokade ännu.

Fyra av dessa spelare har vid olika tillfällen representerat Ninjas in Pyjamas. Både Plopski och draken har spelat i organisationen under längre perioder. ztr är fortfarande uppskriven för NIP:s akademilag Young Ninjas men har även spelat i huvudlaget vid två olika tillfällen. Till sist finns även Golden som spelade Starladder Berlin Major med NIP under 2019.

Man kan nog förvänta sig att en av de tidigare IGL-spelarna tar rollen som coach i laget. Om detta endast är en mix eller om laget har en organisation bakom sig är just nu okänt. En organisation som har varit tydliga med att de ska ha en svensk femma är Godsent. Det är dock inte känt om de är intresserade av någon av dessa spelare i skrivande stund.

Maikil "Golden" Selim
Alfred "RuStY" Karlsson
Erik "ztr" Gustafsson
William "draken" Sundin
Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora
Joel "joel" Holmlund


Artikelbild: Kalle Strömgren, Adela Sznajder/Dreamhack

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..