×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här blir Brollan trollad av lagkamraterna

1
Se Ludvig "Brollan" Brolin bli prankad av Patrick "es3tag" Hansen och Aleksi "Aleksib" Virolainen.
Den senaste gången vi fick se Ninjas in Pyjamas i en tävlingsmatch var i slutet av november förra året. Laget slutade då på en delad tredjeplats i Blast Premiers höstfinaler efter att ha förlorat semifinalen mot Faze Clan med 1-2 i kartor.

Trots att laget inte haft några tävlingsmatcher verkar spelarna ha haft en del att stå i under uppehållet ändå. Häromdagen laddade NIP upp en video sponsrad av Samsung där Patrick "es3tag" Hansen och Aleksi "Aleksib" Virolainen prankar Ludvig "Brollan" Brolin i vad svensken tror är en vanlig rundtursvideo i Samsung-butiken.

Se NIP-spelarna trolla Brollan här:

Ninjas In Pyjamas nästa tävlingsmatcher är om ett par veckor när laget deltar i gruppspelet av Blast Premiers vårsäsong.

Artikelbild: Ninjas In Pyjamas/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..