×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nya mediauppgifter: Ninjas In Pyjamas har gjort klart med ukrainska AWP-spelaren

1
Enligt uppgifter till Dexerto är Daniil "headtr1ck" Valitov registrerad för NIP i årets första turnering.
Daniil "headtr1ck" Valitov är anmäld som en av Ninjas in Pyjamas spelare till vårsäsongens Blast Premier-gruppspel. Det rapporterar nyhetssajten Dexerto.

Enligt sajten har NIP registrerat sju spelare till turneringen där headtr1ck är en av spelarna. Förutom headtr1ck har också de svenska talangerna Linus "nilo" Bergman och Max "maxster" Jansson anmälts som spelare.

Det är inte första gången som headtr1cks namn nämns som ett potentiellt nyförvärv för NIP. Redan för ett par veckor sedan meddelade flera journalister att headtr1ck var den spelare som skulle ersätta Patrick "es3tag" Hansen som förpassades till bänken strax innan jul.

Om uppgifterna stämmer lär Fredrik "REZ" Sterner lämna över AWP:n till nyförvärvet och gå tillbaka till sin tidigare roll som rifler.

headtr1ck är en 18-årig ukrainsk talang som fostrats i Natus Vinceres akademi sedan 2020. AWP:aren har hoppat in i Navis huvudlag vid två tillfällen och på så vis fått erfarenhet från spel på högsta nivå.

NIP kan ställa upp med följande femma i Blast Premier-gruppspelet:
Fredrik "REZ" Sterner
Ludvig "Brollan" Brolin
Hampus "hampus" Poser
Aleksi "Aleksib" Virolainen
Daniil "headtr1ck" Valitov

Artikelbild: Natus Vincere/Youtube

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..