×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Duellmästaren — REZ i toppen av lista över 1v1-spelare

2
Fredrik "REZ" Sterner var en av de svåraste spelarna i världen att möta i 1v1-situationer under 2022.
Ninjas in Pyjamas svenska stjärna Fredrik "REZ" Sterner var en av 2022 års starkaste 1v1-spelare. Det visar statistik från CS:GO-sajten HLTV.

I ett inlägg på Twitter delade sajten med sig av statistik över vilka toppspelare som vann flest 1v1-dueller under året. Den som vann allra flest 1v1-situationer var Natus Vincere-stjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev, men tvåa på listan var REZ. s1mple vann hela 30 av sina 40 1v1-dueller under 2022 jämfört med REZ:s 22 vunna dueller på 29 försök.

Den som hade högst andel vunna 1v1-dueller av alla spelare var dock den brasilianska Furia Esports-spelaren Kaike "kscerato" Cerato. 23-åringen vann 17 av sina 22 1v1-dueller under året vilket ger honom en imponerande vinstprocent på 77,3.

Se HLTV:s statistik i Twitter-inlägget nedan

Artikelbild: Kim Andersson
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..