×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Flames-chefen avslöjar dragkamp om talangen: "Intresse från flera riktigt stora organisationer"

2
Copenhagen Flames-talangen ska redan ha lockat intresse från flera storlag.
Sedan den rumänska 20-åringen Iulian "regali" Harjău inför hösten anslöt till Copenhagen Flames från Fnatics akademilag har spelaren gått från klarhet till klarhet. Under säsongen i Flames var regali en starkt bidragande faktor till det danska lagets dominans på onlinescenen där laget avslutade året med fyra turneringsvinster i rad.

I en intervju med nyhetssajten Pley.gg avslöjar nu lagets sportchef Philip Karsbøl att dragkampen om spelaren redan börjat. Enligt Karsbøl har flera storlag visat intresse för spelaren inför 2023.

— regali har haft en riktigt fin höst tillsammans med resten av laget. Det har redan funnits intresse för honom från några riktigt stora organisationer, tier-1-organisationer. Detta var också ett ihärdigt intresse, säger Karsbøl till sajten.

Trots intresset menar sportchefen att det inte är aktuellt med någon flytt för spelaren. Åtminstone inte än på ett tag.

— regali har ett långt kontrakt med oss och vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med honom. Vi är fortfarande övertygade om att han kan utvecklas vidare på CPH Flames. Vi är dock också medvetna om att vi någon gång i framtiden kommer att behöva skicka regali vidare till ett större lag, säger Karsbøl.

Sedan regali anslöt till Copenhagen Flames har spelarens statistik varit strålande. Under höstsäsongen noterades regali för en HLTV-rating på 1.24 vilket är det fjärde högsta någon spelare noterats för under samma period.

regali har nämnts som en potentiell kandidat för Ninjas in Pyjamas som ännu inte presenterat vilken spelare som blir lagets femte man under vårsäsongen.

Artikelbild: Pressbild/Weplay Esports
Videokälla: Weplay Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..