×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Media: Ninjas In Pyjamas vill värva AWP-talang från Natus Vincere

1
Flera mediakällor uppger att 18-årige Daniil "headtr1ck" Valitov kommer att presenteras som Ninjas In Pyjamas nya spelare.
Tidigare i veckan meddelade Ninjas in Pyjamas att laget placerar sin danska supportspelare Patrick "es3tag" Hansen på bänken. Sedan dess har det spekulerats flitigt i vem som ska ersätta dansken i NIP:s femma.

Nu meddelar både Dexerto-journalisten Luís Mira och CS:GO-sajten HLTV att det är den ukrainska AWP-talangen Daniil "headtr1ck" Valitov som blir NIP.s femte spelare. Enligt uppgifter till HLTV ska NIP ha övervägt både headtr1ck och Copenhagen Flames-spelaren Iulian "regali" Harjău men till slut landat i den förstnämnde.

Om uppgifterna stämmer lär NIP göra ett par rollförändringar i laget inför nästa års vårsäsong. Fredrik "REZ" Sterner, som under hösten agerat AWP-spelare, lär flyttas tillbaka till en rifler-roll medan headtr1ck tar över den gröna bössan i NIP.

18-årige headtr1ck har fostrats i Natus Vinceres akademi sedan 2020. Efter att Ilya "m0NESY-" Osipov lämnat akademin för att gå till G2 Esports fick headtr1ck chansen i akademilaget innan han i september transferlistades och bänkades av organisationen.

Ifall headtr1ck ansluter till NIP kan det svenska laget ställa upp med följande femma i vår:
Fredrik "REZ" Sterner
Ludvig "Brollan" Brolin
Hampus "hampus" Poser
Aleksi "Aleksib" Virolainen
Daniil "headtr1ck" Valitov

Artikelbild: Natus Vincere/Instagram

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..