×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ninjas In Pyjamas tappar på HLTV:s världsranking – en av de svagaste placeringarna någonsin

1
Svenskarnas placering på världsrankingen är en av de sämre i lagets historia.
Ninjas in Pyjamas säsongsavslutning blev inte riktigt vad laget hade hoppats på. Efter att ha vunnit Svenska Cupen åkte laget på en blytung resa i Majorn i Rio där laget inte lyckades vinna en enda karta och därmed slutade på en delad 15-plats. I Blast Premiers höstfinaler blev det visserligen en delad tredjeplats, men resultatet räckte inte för att NIP skulle kvala till Blast Premiers årsfinaler.

När CS-sajten HLTV under natten uppdaterade sin världsranking speglas NIP:s svaga säsong i rankingen. Laget, som bäst var rankade fyra i världen i år, tappar två placeringar och faller till plats 16 på rankingen, vilket är ett av lagets sämsta placeringar sedan rankingen infördes i slutet av 2015.

Vid bara fyra andra tillfällen har NIP haft en lägre rank än 16. Sommaren 2017 var laget rankade på plats 21, i september 2019 hade man rank 17 och i februari förra året var Ninjas In Pyjamas på plats 18.

Då NIP inte har några tävlingsmatcher schemalagda förrän storturneringen IEM Katowice, som börjar först i slutet av januari, finns det en risk att laget tappar ännu mer på världsrankingen under de kommande veckorna.

Artikelbild: Kalle Strömgren

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..