×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Förre Navi-stjärnan lämnar organisationen — blir free agent: "En ny fas i livet börjar för mig"

1
Nu har Kirill "Boombl4" Mikhailov officiellt lämnat Natus Vincere.
Kirill "Boombl4" Mikhailov har nu lämnat Natus Vincere och blivit free agent. I ett inlägg på Twitter skriver Boombl4 själv att kontraktet gått ut och att han därmed är fri att skriva på för ett nytt lag.

"Mitt kontrakt med Navi har nått sitt slut. Jag vill tacka för alla upp- och nedgångar vi upplevt tillsammans, det har varit en oförglömlig tid som jag alltid kommer att minnas", skriver Boombl4 i sitt inlägg.

"En ny fas i livet börjar för mig och jag är glad över att meddela att jag är en free agent nu. Det finns ett stort antal toppar som jag inte nått än. Jag är redo!", fortsätter han.

Boombl4 bänkades från Natus Vincere under dramatiska former i maj och genomgick därefter en publik skilsmässa där hans ex-fru anklagade honom för drogmissbruk och otrohet. Sedan dess har Boombl4 i huvudsak bidat sin tid på bänken i Navi med undantag för ett inhopp i en lokal LAN-turnering i Moskva.

Under sina tre år i Natus Vincere vann Boombl4 bland annat Majorn i Stockholm, Blast Premiers årsfinaler, IEM Cologne och IESL Pro League. År 2021 hade Natus Vincere ett fantastiskt framgångsrikt år och spelade då hem en Intel Grand Slam.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: PGL/Twitch


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..