×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ninjas In Pyjamas värvar från Heroic: "Har otroligt värdefulla tillgångar"

2
Den svenska organisationen stärker CS:GO-divisionen med ännu en dansk.
Ninjas in Pyjamas förstärker sin CS:GO-division genom att plocka in prestationscoachen Troels Robl från den danska organisationen Heroic. Det meddelade NIP igår genom ett uttalande på Twitter.

Tillsammans med Björn "THREAT" Pers och Erik Wendel kommer Roebl att utgöra teamet bakom NIP:s Counter-Strike-lag. Dansken, vars pappa också arbetar som prestationscoach för Team Vitality, har arbetat med Heroic sedan 2021.

"Glad över att Troels ansluter sig till oss som vår Director of Perfromance. Hans erfarenhet och passion för förbättring är otroligt värdefulla tillgångar för det fantastiska esport-teamet här på NIP", skriver Ninjas In Pyjamas vd Jonas Gundersen om tillskottet.


Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas och Starladder
Videokälla: ESL/Twitch

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..