×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fler ändringar i NIP — THREAT slutar som huvudcoach

1
IEM Winter blir Björn "THREAT" Pers sista turnering som huvudcoach för laget.
Björn "THREAT" Pers kommer att sluta som huvudcoach i Ninjas in Pyjamas efter IEM Winter. Det meddelar 33-åringen själv via Twitter.

Efter turneringen kommer THREAT istället att axla rollen som teknisk direktör i NIP vilket innebär att han kommer att fokusera mer på att utveckla lagets taktiska strategier.

"Även fast jag älskar att vara på scenen med grabbarna så älskar jag ännu mer att verkligen grotta ned mig i det taktiska och se mina planer förverkligas på servern", skriver 33-åringen om rollbytet.


THREAT tog över som huvudcoach i NIP i början av 2020 då han ersatte Dignitas nuvarande coach Faruk "pita" Pita.

Lagets största prestation under THREATs period som coach kom så sent som för ett par veckor sedan då laget vann IEM Fall. Till följd av turneringsvinsten klättrade laget under en kort period upp på en andraplats på HLTV:s världsranking.

Vem som blir den nya huvudcoachen för NIP är ännu inte officiellt. Efter IEM Winter deltar laget i Blast Premiers årsfinaler vilket kan bli den nya huvudcoachens första framträdande.

Vilket lag går längst i IEM Winter 2021?

714 personer har röstat

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..