×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ninjas In Pyjamas vill förstärka ledarstaben — söker ny CS-analytiker

1
Är du Ninjas In Pyjamas nästa Counter-Strike-analytiker?
Det svenska storlaget Ninjas in Pyjamas stärker upp sin CS:GO-division och rekryterar en analytiker. I ett inlägg på Twitter eftersöker organisationens före detta coach, numera techincal director, Björn "THREAT" Pers kandidater som kan hjälpa NIP med att titta på och analysera CS:GO-matcher.

"Gillar du att titta CS och analysera matcher? Vi letar efter en analytiker som kan hjälpa oss under resten av 2022 och framåt. Skicka ett DM om du är intresserad!", skriver THREAT i inlägget.


Under hela förra året arbetade kanadensaren Danny "mahone" Hsieh som analytiker för NIP. Inför 2022 lämnade han dock organisationen efter att flera ändringar gjorts i lagets coachingstab.

Artikelbild: Stefan Romare och Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..