×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

AWP-stjärnans förklaring till förlusten i årsfinalerna: "De hittade en granat som vi missade"

1
Ali "Jame" Djami menar att det var små marginaler som gjorde att laget inte kunde följa upp sin Major-succé i Blast Premiers årsfinaler.
stod för en av årets största skrällar när laget lyckades vinna höstsäsongens Major i Rio. Laget lyckades dock inte följa upp Major-succén i Blast Premiers årsfinaler där laget åkte på två raka förluster och slogs ut redan i gruppspelet.

I en video som Virtus Pro släppt på sin Youtube-kanal ger lagets AWP-stjärna Ali "Jame" Djami sin syn på varför resultaten inte gick lagets väg i Abu Dhabi.

— Ingen av oss gör sig några illusioner. Vi inser att Major-vinsten kan ha varit det bästa vi kommer att åstadkomma med det här laget och vi kan ha pressat ut det sista där. Om någon frågat mig innan hur redo vi var hade jag sagt att vi var till 50 % redo. Vi behövde lite tur för att få bra resultat här, säger han.

Jame menar också att den nya kartan Anubis kan ha spelat roll för lagets resultat i turneringen. Outsiders valde kartan i lagets match mot Team Liquid och förlorade då med 8-16.

— Vi lade ned massa energi på den nya kartan men Mareks "YEKINDAR" Gajinskis hittade en granat som vi missade. Det gav Liquid några rundor och det var tillräckligt för att sänka oss.

Nästa gång vi får se Jame och Outsiders på servern är i slutet av januari då laget deltar i vårens första storturnering IEM Katowice.

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..