×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

Båda Majorfinalisterna utslagna — OG överraskar rejält

1
De två lagen som var i final av den senaste Majorn har båda fått lämna årets sista turnering.
Den andra dagen av Blast Premier World Finals är färdigspelad. Det har bjudits på rejäla överraskningar över dagen. Heroic som vann senaste Blast-turneringen fick lämna turneringen redan idag. Detta efter att de förlorat mot Natus Vincere med 1-2 i kartor.

Även vinnarna från Majorn har fått lämna turnering. Det är som förlorade sin utslagningsmatch mot G2 Esports. Detta innebär alltså att de två finalisterna från Majorn i Rio har fått lämna årets sista turnering redan i gruppspelet.

De två andra matcherna som spelades var vinnarmatcherna från de båda grupperna. Ingen av dessa lagen fick lämna turneringen utan de matcherna handlade endast om seeding till slutspelet. Där fick vi se OG fortsätta överraska och säkra en direktplats i semifinal. Samma blev det även för Faze Clan som vann mot Team Liquid.

Dagens resultat


Fredagens matcher

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..