×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Ryssland

Major-vinnaren ryter till mot fusklappar: "Jag skulle förbjuda det"

2
Ali "Jame" Djami vill inte att spelare ska få ha papper på sina bord.
De senaste åren har det blivit väldigt vanligt att se en bunt papper framför samtliga spelare i ett CS-lag. I dessa kan det stå lita allt möjligt men alla tycker inte att spelare borde få ha det. I en intervju med Escorenews så berättar Majorns MVP, Ali "Jame" Djami, att dessa borde förbjudas.

Han säger att han tycker det är orättvist. Istället vill han att endast coacher borde få ha dessa. Han beskriver det som att ha en fusklapp på ett prov och att bra spelare ska kunna komma ihåg vad det står i papperna.

Spelaren som är IGL för känner även att hans egna roll blir mindre viktig. Han säger att du inte behöver ha en smart IGL om man bara kan skriva ut varenda taktik och ha det på ett papper.
2023-09-25 15:40
Lilmix är ett av de mest igenkännbara namnen i svensk esport. Men i år är det ett helt nytt lag. Vi följde med laget på ett bootcamp för att höra om lagets mål.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..