×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Siffrorna visar: Så sällsynt är Rio-Majorns Diamond Coin

1
Alla skrällar gjorde att nästan inga Counter-Strike-spelare kan skryta om att ha ett Diamond Coin från Majorn i Rio.
Majorn i Rio kan ha varit en av de svåraste turneringarna någonsin att gissa rätt vinnare på förhand. Förhandsfavoriter som Faze Clan, Team Liquid och Natus Vincere åkte ut på löpande band i turneringen och till slut var det Outsiders som stod som segrare.

Vid Majors får alla CS:GO-spelare möjlighet att utföra nio olika utmaningar kopplat till turneringen varav den sista är att tippa rätt vinnare av Majorn på förhand. Klarar man allihopa får man ett Diamond Coin till sin inventory. En följd av alla skrällar är att nästan inga Counter-Strike-spelare lyckades klara de utmaningar i spelet som krävs för att belönas med turneringens diamantmynt.

Enligt statistikverktyget Leetify, som analyserat hur många Steam-konton som har ett Diamond Coin från Rio i sitt inventory, var det bara 0,1 % av alla CS:GO-spelare som klarade av alla nio utmaningar kopplade till höstens Major. Av 40 000 analyserade konton var det bara ett 40-tal som hade ett mynt från Rio i sin inventory.

I jämförelse med andra Majors är siffran från Rio extremt låg. I Majorn i Stockholm, som vanns av Natus Vincere, var det hela 57 % av alla spelare som lyckades gissa rätt vinnare.


Artikelbild: Skärmbild/CS:GO och Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..