×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Äntligen mästare — Young Ninjas vinner Weplay Academy League

3
Erik "ztr" Gustafssons mannar är världens just nu bästa akademilag.
Ninjas in Pyjamas akademilag Young Ninjas vinner den sjätte säsongen av akademiligan Weplay Academy League. Svenskarna lyckades under söndagkvällen besegra Team Spirit Academy med 2-1 i kartor av ligans finaler.

För Young Ninjas är detta den bästa placeringen laget nått hittills i en säsong av akademiligan. Lagets svenska femma var ett topplag i säsong 1 och 2 men har under säsong 3—5 hamnat utanför topplaceringarna. Genom segern tar laget hem 45 000 dollar (~480 000 kronor) i prispengar.

Sverige Young Ninjas
eraa, maxster, nilo, adamb, ztr

Ryssland Team Spirit Academy
ArtFr0st, S0tF1k, baaaaZzzz, donk, OWNER, zont1x

Finalen inleddes med en uppförsbacka för Young Ninjas som förlorade Spirits kartval Dust2 med hela 7-16. På svenskarnas kartval Vertigo lyckades laget kvittera för att tvinga fram en tredje och avgörande karta.

Avgörandet kom att ske på Nuke och där blev det en ganska ensidig historia. Young Ninjas gick till halvtidsvila med en 9-6-ledning och kunde sedan stänga matchen ordentligt på T-sidan. Slutresultatet skrevs 16-8 till YN på kartan och svenskarnas 18-årige AWP-spelare Max "maxster" Jansson toppade scoreboarden på den avgörande kartan med sina 24 kills.

Artikelbild: Pressbild/NIP
Videokälla: Weplay Esports/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..