×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Young Ninjas krossar Navi Junior — säkrar semifinalplats i akademiligan

3
Ninja-tåget tuffar på i akademiligan efter 2-0-vinsten mot Navi Junior.
Young Ninjas säkrar en stadig 2-0-vinst mot Natus Vincere Junior i Weplay Academy Leagues kvartsfinal och avancerar till en semiplats mot Team Spirit Academy.

Matchen skulle egentligen ha spelats redan igår kväll men sköts upp till idag på grund av strömavbrott hos Navi Junior-spelare.

Matchen startade på ninjornas kartval Overpass och blev en kanonstart där YN i sin T-halva säkrade en stark 10-5-ledning. I andra halvan var det full rulle med Adam "adamb" Ångström och Erik "ztr" Gustafsson på toppen för en kartvinst på 16-6.

Kampen fortsatte på Dust2 och blev en ödesmättat jämn fight där ninjorna tog en knapp 8-7-ledning efter sin CT-halva och bollade poängen fram och tillbaka med Navi tills det att den ukrainska femman närmade sig matchpoäng. I en sista push lyckades Young Ninjas köra över motståndet och säkra kartan med 16-14 och därmed matchen.

Semin mot Spirit Academy är schemalagd att starta idag klockan 18:00 och sänds på Weplays officiella Twitch-kanal.

Artikelbild: Pressbild/Ninjas in Pyjamas

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..