×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Young Ninjas petas ned till lower bracket semi — revanschchans för Navi Junior

1
Young Ninjas torskade sin upper bracket semi mot Spirit Academy med 0-2 i akademiligan.
Young Ninjas missade gårdagens chans till en finalplats efter en ödesmättad 0-2-förlust mot Team Spirit Academy i Weplay Academy League.

Matchen började på Spirits kartval Mirage och spelades med jämna steg med Spirit på en 9-6-ledning efter sin T-halva. Trots ninjornas försök till att få fart på sitt spel var rysslaget alldeles för starka och tog hem kartan med 16-12.

Kampen fortsatte på Overpass och såg till en början ut att kunna bli ninjornas vändning efter en stark 9-6 T-halva. I andra halvan var Spirit på hugget och lyckades utnyttja sitt spel till perfektion för en grym vändning innan kartans 16-12-resultat som gav Spirit matchen.

Förlusten för Young Ninjas innebär att de petas ned till sista-chansen mot Natus Vincere Junior som hoppas på en chans till revansch efter förlusten i kvarten.

Matchen är schemalagd att starta klockan 15:30 och följs upp med storfinalen klockan 19:00 mot Spirit Academy.

Artikelbild: Pressbild/Ninjas in Pyjamas

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..