×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

GeT_RiGhT visar upp hatet efter All Star-matchen: "Trodde jag slutat spela professionellt"

1
Cristopher "GeT_RiGhT" Alesund visar upp den mörka baksidan av att spela professionell Counter-Strike.
Under söndagen ställde fyra svenska CS-legendarer upp i en All Star-match inför Major-finalen mot ett brasilianskt superlag. Christopher "GeT_RiGhT" Alesund, som förra året meddelade att han lagt ned sin proffskarriär, var en av spelarna som spelade i det svenska laget.

Matchen blev en fantastisk upplevelse för de svenska spelarna som alla vittande efteråt om hur roligt det var att spela på scen inför storpublik. Att spela profilerade matcher kommer har dock en baksida som inte är lika trevlig.

Efter matchen, som Sverige förlorade med 8-16, bombarderades nämligen spelarna med hatfulla meddelanden. I ett inlägg på Twitter valde GeT_RiGhT att ge sina följare en glimt av hur hans inbox kan se ut efter en stor match.

"Jag trodde att jag slutat spela professionellt", kommenterade 32-åringen alla meddelanden.


I ett senare inlägg försäkrade GeT_RiGhT sina följare om att han inte låter de hatiska meddelandena påverka honom men ville påminna om att spelarna också är människor med känslor.

"Hur som helst! Jag älskade varje sekund av att spela den här matchen med den här gruppen människor, så jag är inte ens arg över den sista tweeten. Ville bara påminna folk om att vi fortfarande är människor och vi hade det verkligen jättekul", skriver GeT_RiGhT.

Sveriges All Star-lag ställde upp med följande femma:
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Patrik "f0rest" Lindberg
Adam "friberg" Friberg
Olof "olofmeister" Kajbjer
Finn "karrigan" Andersen (inhoppare för Jesper "JW" Wecksell)

Artikelbild: Pressbild/Dignitas och GeT_RiGhT/Twitter

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..