×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska NIP-spelaren prisas för sitt arbete: "Ni kan inte förstå hur glad jag är"

3
Tilde "7licious" Byström fick pris på det svenska IT-bolagets gala.
Under helgen höll det svenska IT-bolaget Consid sin årliga gala i Stadshuset i Stockholm. På galan delas pris ut till årets digitala förebilder i en rad olika kategorier som "Årets digitala influencer" och "Årets digitala stjärnskott".

Ninjas in Pyjamas-spelaren Tilde "7licious" Byström var en av de som fick pris under galan. Den svenska CS-spelaren vann priset "Årets Equalizer" för att hon går i bärschen för kvinnors ställning i en bransh där mansdominans är ett faktum.

"Genom sitt ledarskap är hon ett föredöme för många och inspirerar inte minst unga kvinnor till att utveckla tekniknära intressen vilket förflyttar branschen i en ytterst positiv riktning", lyder motiveringen.

– Ni kan inte förstå hur glad jag är för detta. Tusen tack för priset, sade 7licious själv på prisutdelningen.

Förutom 7licious fick också ABBA-legendaren Björn Ulvaeus, Petra Tungården, Adoore och Dany Lam pris på galan.


Artikelbild: 7licious/Twitter och Daniel Sandström

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..