×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Proffsen svarar: Det är landet som skulle ha bäst landslag i CS:GO

1
Danmark som favoriterna bland proffsen för ett landslag i CS:GO.
Vad har några av världens bästa CS-spelare för tankar kring vilket land som skulle ha det starkaste landslaget i ett världsmästerskap i CS:GO?

I en intervju med Pley.gg svarar Emil "Magisk" Reif, Nikola "NiKo" Kovač och Robin "ropz" Kool på frågan.

Emil "Magisk" Reif

"Den är tuff. Jag tror att Danmark skulle ha det bästa landslaget. Vi har ju så många spelare, och jag tror att vi har så många toppspelare. Danmark eller Ukraina skulle jag säga. Det är mellan de två. Ukraina har fantastiska spelare som Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Valeriy "b1t" Vakhovskiy, så de har galna spelare också."

Valda länder: Danmark Ukraina

Nikola "NiKo" Kovač

"Jag tror att det är svårt att gissa vilka som skulle ha det bästa landslaget. Jag tror att det finns många länder som kan bygga ett starkt lag. Även för den bosniska scenen, som är ganska liten, skulle vi kunna skapa ett ganska starkt lag just nu.

Allt handlar om hur lagen passar ihop eftersom jag tror att alla landslag skulle vara på en väldigt likartad nivå när det kommer till de olika spelarna. Det kommer att handla om kommunikation, hur laget mår tillsammans, om spelarna är nöjda med varandra och om de är villiga att spela. Det är en superviktig känsla för laget om man ska skapa ett landslag."

Robin "ropz" Kool

”Danmark är helt klart där uppe. De har ju så mycket talang och så mycket erfarenhet – de har hela paketet. Jag skulle säga Brasilien också. De är ganska lika Danmark. Kanske Ukraina också, bara för att s1mple är därifrån. Du vet, du kan alltid sätta ihop en mix runt honom. Jag tror att han har gjort det några gånger redan.

Ja, jag skulle säga att det är mina topp 3."

Valda länder: Danmark Brasilien Ukraina
Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren & Kim "bru1ser" Andersson

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..